به مناسبت هفته پژوهش و همراه با گاه نامه ژئوماتیک، مسابقه کتبی برگزار شد که با استقبال بیش از 50 نفر از دانشجویان روبرو شد. در زیر نتایج قرعه کشی مسابقه و پاسخها را می بینید.
1- ابوالفضل دهقان پور فلش 4 گیگ
2- علی ایمانی فلش 2 گیگ
3- محمد قجاوند کتاب نقشه برداری عاصی
4- سید امیر عباس سعیدی پور نرم افزار
5- امین یزدی نرم افزار
برای دیدن پاسخها، به ادامه مطلب بروید
داستان برپایی نمایشگاه هته پژوهش مربوط به انجمنهای علمی دانشگاه را به زبان مدیر گروه نقشه برداری از وبلاگ ایشان در لینک زیر دنبال کنید:
بی شک تلاش بی نظیر دانشجویان نقشه برداری در سه سال گذشته خصوصا از سوی ورودی های ۸۳ توانسته به بار بنشیند و امروز شاهد فعالیتهای دیگر ورودی ها در انجمن نقشه برداری باشیم. به پاس زحمات این عزیزان معرفی اعضای هئیت مدیره سال قبل را در دستور کار قرار دادیم:
به مناسبت هفته پژوهش قرار است در دانشگاه برنامه های متنوع توسط انجمنهای علمی برگزار شود. از جمله مهمترین این برنامه ها می توان به برپایی نمایشگاه (ارائه آخرین دستاوردها و محصولات و منابع علمی) در زمینه نقشه برداری و ژئوماتیک همراه با نمایش ابزار های نقشه برداری نظیر توتال استیشن و دوربینهای تئودولیت و ... می باشد.
علاوه بر آن ارائه یک شماره از گاهنامه ژئوماتیک که توسط هیئت تحریریه انجمن آماده شده است.
در صورت حمایت دانشگاه در روز پژوهش(دوشنبه ۲۵ آذر) نیز باشگاه پژوهشی مشترک نجوم و نقشه برداری با برنامه های متنوع (سخنرانی، موسیقی زنده، پخش فیلم و ...) برگزار خواهد شد.
انا لله و انا الیه راجعون
عضو محترم هیئت مدیره انجمن علمی نقشه برداری
جناب آقای احمد کریم
مصیبت وارده را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض می نماییم.
ما را نیز در غم خود شریک بدانید.
اعضای هیئت مدیره
یاد کردن از سالروز تولد همکاران و دوستان خود بهانه ای است برای ابراز صمیمیت، دوستی و محبت که همه ما نیازمند آن هستیم. چیزی که می تواند جایگزین کلمه دوستت دارم باشد که اغلب به زبان آوردن آن برایمان سخت است. گاهی همین نکته های ظریف می تواند بعضی از کدورتها و اختلافات را از ذهن ما پاک کند و همکاری و همیاری را بیشتر نماید.
این هم عکس آقای صمیمی و اکبری که در هوای زمستانی امروز تفت گرفته شده است
12 آذر سالروز تولد جناب آقای مرتضی اکبری (نائب رئیس انجمن) و امروز 14 آذر سالروز تولد جناب آقای مهدی صمیمی (کارشناس گروه نقشه برداری) است. این بیت و عکس تقدیم به این دو عزیزمان:
یک شاخه رز سفید تقدیم تو باد
رقصیدن شاخ بید تقدیم تو باد
تنها دل ساده ای است دارایی ما
آن هم روز تولدت تقدیم تو باد
با آرزوی موفقیت روز افزون برای ایشان
اعضای هیئت مدیره
در ادامه مطلب می توانید خصوصیات متولدین آذرماه را بخوانید
یک گروه کارشناسی، برخی مقادیر، اوزان و مواد به کار رفته در احداث برج میلاد را به مقیاس هایی ملموس تبدیل کرده است.
به گزارش ایسنا، ارتفاع کل برج 435 متر و معادل 5/1 برابر ارتفاع برج ایفل در فرانسه است . ارتفاع 315 متری شفت بتنی برج نیز برابر با ارتفاع یک ساختمان 105 طبقه است و دکل آنتن برج میلاد نیز با 120 متر طول ، معادل ارتفاع یک ساختمان 40 طبقه است.
وزن کل سازه 161 هزار تن و معادل وزن 3 هزارو 578 تانک است . لابی برج نیز با زیر بنای 15 هزار مترمربع معادل 3 زمین فوتبال و زیر بنای 12 هزار متر مربعی راس سازه نیز برابربا 5/2 زمین فوتبال است.
230 کیلومتر کابل در احداث برج به کار رفته که طول آن معادل مسافت تهران - شمال است. 25 کیلومتر نیز متراژ لوله مصرفی در برج میلاد است که چیزی مساوی با 5/4 برابر ارتفاع قله دماوند محاسبه شده است.
2 برابر محیط کره زمین نیز مقیاس به دست آمده برای 80 هزار کیلومتر مسافت طی شده با آسانسورهای کارگاهی برج میلاد است.
9 هزار چراغ و 100 هزار پیچ نیز از دیگر مواد مصرفی در ساخت برج میلاد است که با یک میلیون و 300 هزار نفر روز در این پروژه به کار رفته است.
همچنین میانگین سنی مهندسان پروژه برج میلاد 31 سال عنوان شده است و 40 هزار نفر نیز از ابتدای زمان احداث تا کنون از این برج دیدن کرده اند.
برخی از قابلیت های جدید نرم افزار اتو کد 2009 به شرح زیر است:- افزایش کارایی های نرم افزار که به شما امکان خلق و ویرایش طرح هایتان را با انطعاف پذیری بسیار بالاتری می دهد و بسیاری از تنظیمات دورنی طرح را به صورت خودکار میزان کرده و انجام می دهد
- افزوده شدن بخش چند Text Command به صورت Multi-Line یا چندین خط بوده
- افزوده شدن قابلیت جدیدی تحت عنوان 2D Drafting and Annotation برای آن دسته از کاربرانی که از نسخه های قدیمی تر و چندین سال گذشته اتوکد وارد محیط این نرم افزار می شوند، برایشنا آسان تر و آشنا تر جلوه دهد
- قابلیت های دو بعدی بسیار متعدد
- بهره گیری از فرمت DGN نرم افزار Microstation و تبدیل این دو فرمت به یکدیگر!
- قابلیت جدید ترکیب چارت های Excel و Autocad به یکدیگر و خلق یک چارت یا Table نهایی در محیط اتوکد
- مدیریت بسیار خوب بر روی انواع لایه ها در محیط این نرم افزار و بخش Layer Properties
- بهبود کیفی طرح های سه بعدی متنی و گرافیکی
- سازگاری کامل با ویندوز ویستا هر دو نسخه 32 بیتی و 64 بیتی
و ...
سازمان نقشهبرداری کشور از زمان تاسیس در سال 1332فعالیتهای گستردهای شامل: ایجاد شبکههای مختصات مبنایی، اجرای طرح تهیه نقشههای پوششی کشور، تهیه اطلسهایملی، تهیه چارتهای دریایی، انجام مشاهدات جزر و مدی، تهیه نقشهرقومی شهرهای کشور، ایجاد پایگاهاطلاعات مکانی ملی، ایجاد پایگاه اسامی جغرافیایی، تهیه و چاپ انواع نقشههای موردی، موضوعی و برجسته، نظارت و کنترل فنی فعالیتهای نقشهبرداری و تدوین | |
دستورالعملها و استانداردهای مربوطه را انجام داده است. سازمان نقشهبرداری کشور به عنوان تولید کننده اصلی نقشه و اطلاعات مکانی در کشور اهدافی مانند: گسترش دامنه کاربران و کاربردهای نقشه و اطلاعات مکانی بهرهگیری بیش از پیش از این اطلاعات در برنامهریزی، مدیریت و توسعه مبتنی بر دانایی محور، مورد نظر چشم انداز بیست ساله و برنامههای توسعه پنجساله کشور، ایجاد ارزش افزوده به اطلاعات تولید شده، اشتراکگذاری و بهرهگیری مشترک از دادهها . اطلاعات مکانی، ایجاد پایگاههای اطلاعات مکانی قابل دسترس از طریق فنآوریهای ارتباطات را دنبال مینماید
|
| ||||||||||
|
با سلام خدمت شما دانشجویان گرامی
انجمن علمی نقشه برداری تفت تصمیم به برگزاری کلاس آموزشی AotoCAD در ترم جاری دارد.
برای هرچه بهتر برگزار شدن این کلاس و عدم تداخل آن با دیگر کلاس ها، گزینه ای را که برای تشکیل روز کلاس مناسب می بینید انتخاب نمایید.
*اگر نظر و یا پیشنهاد دیگری برای روز و یا ساعت تشکیل کلاس دارید، نظر خود را در بخش نظرات وبلاگ و یا به ایمیل زیر ارسال نمایید :
با تشکر
انجمن علمی نقشه برداری تفت
یک دانشمند مسئول اولین برنامه چین در زمینه اکتشاف در ماه اعلام کرد چین قصد دارد از هر سانتی متر ماه نقشهبرداری کند.
به گزارش پایگاه اینترنتی رویترز، پایگاه اینترنتی رسمی "چاینا نیوز دات کام" به نقل از "اویانگ زییوان" اعلام کرد، چین قصد دارد در نیمه دوم سال ،۲۰۰۷یک کاوشگر ماه به نام "چانگه وان" ( (Chang'e Oneرا برای گرفتن تصاویر سه بعدی به فضا پرتاب کند، همچنین در نظر دارد تا سال ،۲۰۱۰یک کاوشگر بدون سرنشین را در سطح ماه فرود آورد.
اویانگ گفت، در حال حاضر برنامه چین در زمینه اکتشافات ماه به سه مرحله تقسیم میشود که گردش در مدار ماه، فرود آمدن در سطح ماه و بازگشت به زمین را شامل میشود.
وی افزود، در مرحله دوم یک سفینه بدون سرنشین بر سطح ماه فرود میآید تا با دقت یک منطقه مشخصی را بررسی کند و هدف از مرحله سوم بازگردان نمونهها به زمین است.
برنامه اکتشافات فضایی چین در مقایسه با زمانی که "مائو زیدانگ" رهبر فقید این کشور از اینکه چین حتی نمیتواند یک سیب زمینی را به فضا پرتاب کند اظهار تاسف کرده بود پیشرفت زیادی کرده است.
اما در سال ، ۲۰۰۳چین پس از اتحاد سابق شوروی و آمریکا سومین کشوری بود که با راکت ساخت خود، انسان را به فضا برد.
همچنین در اکتبر ،۲۰۰۵چین دو نفر را به مدار زمین برد و قصد دارد در سال ۲۰۰۸یک پیاده روی فضایی انجام دهد.
منبع خبر : IRNA
جناب آقای مهندس اژدری، مسئول محترم انجمن های علمی دانشگاه
با سلام و احترام
نظر به اینکه بر طبق اساسنامه انجمن های علمی دانشگاه، یک نفر به عنوان بازرس وظیفه دارد فعالیتهای علمی، مالی و اداری انجمن را براساس اهداف و برنامه های درج شده در اساسنامه بررسی نماید، لذا دانشجویان زیر به عنوان بازرس هر یک از انجمنهای علمی نجوم و نقشه برداری حضورتان معرفی می گردند. امید است همکاری نزدیک اعضاء هیئت مدیره هر یک از این انجمنها با بازرسین در چارچوب اساسنامه انجمن، بتواند موجبات پیشرفت علمی آنها را به دنبال داشته باشد.
1- آقای مهدی قره حسنلو دانشجوی کارشناسی نقشه برداری ورودی 84 به عنوان بازرس انجمن علمی نقشه برداری
2- آقای عباس دهقان اشکذری دانشجوی کارشناسی معماری ورودی 86 به عنوان بازرس انجمن علمی نجوم (برادران)
3- خانم مریم ایزدی دانشجوی مترجمی زبان انگلیسی ورودی 84 به عنوان بازرس انجمن علمی نجوم (خواهران)
با تشکر و سپاس
سید قاسم رستمی
مدیر گروه نقشه برداری
رونوشت: آقای نوری، معاون پژوهشی دانشگاه
رونوشت: آقای مصطفی رضایی، مسئول انجمن علمی نجوم
رونوشت: خانم هاجر مقصودی، مسئول خواهران در انجمن نجوم
رونوشت: آقای محمد هادی عقیلی، مسئول انجمن علمی نقشه برداری
رونوشت: آقای مهدی قره حسنلو، بازرس انجمن علمی نقشه برداری
رونوشت: آقای عباس دهقان اشکذری، بازرس انجمن علمی نجوم (برادران)
رونوشت: خانم مریم ایزدی، بازرس انجمن علمی نجوم (خواهران)
مجموعه تاریخی «کوه خواجه» که با وسعتی بیش از 40 هزار متر مربع از بزرگ ترین بناهای خشتی باقی مانده از دوران پیش از اسلام است، به منظور انجام عملیات آسیب شناسی، نقشه برداری لیزری می شود.
به گزارش «میراث خبر»، تهیه نقشه های لیزری این محوطه تاریخی با دستگاه های مجهز در سه ماهه سوم سال جاری انجام خواهد شد.
چندی پیش نیز آسیب شناسی مقدماتی کوه خواجه پس از 45 روز و با انجام عملیات گمانه زنی، عکس برداری، تصویر برداری و نقشه برداری به پایان رسید.
کوه خواجه به صورت برجستگی بازالتی سیاه رنگ در فاصله 30 کیلومتری جنوب غربی شهر زابل و در میان دریاچه هامون قرار داد، مجموعه آثار واقع روی این کوه شامل یک بنای وسیع و آتشکده درون آن، دو قلعه خشتی، بقایای راه قدیمی و حصارهای مختلف و چند زیارتگاه مربوط به دوران اسلامی و تعداد بی شماری قبور سنگی است.
شاخص ترین و قدیمی ترین بنای این مجموعه، کهن دژ آن است که در دامنه شرقی کوه قرار دارد و با نام های مختلفی از جمله «قلعه رستم»، «قلعه کافرون» و... شناخته می شود. روی دیوارهای این بنا، نقاشی های دیواری منحصر به فرد بسیاری وجود داشت که در حال حاضر تنها آثار و بقایای اندکی از آن برجا مانده است.
در سال های اخیر، مستند سازی کامل آثار کوه خواجه و تصحیح و تکمیل نقشه های کهن دژ انجام شد.
همچنین عملیات مرمت استحفاظی و استحکام بخشی از اضطراری بر روی برخی از بدنه ها، طاق ها و دیوارها برای حفظ شواهد و بقایایی موجود در مجموعه به پایان رسید.
با تهیه نقشه لیزری این بنا، علاوه بر مستند سازی دقیق اثر، با توجه به اولویت بندی طرح جامع سامان دهی و مرمت کوه خواجه، کلیه اقدامات پژوهشی، مرمتی و معرفی پروژه برای هر فصل مشخص می شود.
منبع : خبرگزاری میراث فرهنگی